Miljö & Kvalitetspolicy

Trygghet

Med oss som städleverantör kan ni känna trygghet, vi har funnits sedan 1995, vi är en trygg och stabil samarbetspartner som har högsta kreditvärdighet AAA sedan 2008.

Sedan 2012 uppfyller vi även branschorganisationens krav för auktorisation SFRO

Med erfarenhet, kompetens och kvalitetstänkande erbjuder vi lokalvårdslösningar som ger dig som ytägare en långsiktigt god förvaltningsekonomi.

Vi sätter stort värde på vår värdefullaste tillgång, vår personal eftersom dessa är grunden i hela verksamheten. Ni kan vara säkra på att städningen utförs av samma person varje vecka, alltid på rätt dag och rätt tid!

Vår personal trivs på jobbet, hemligheten ligger i att de anställda får ta stort eget ansvar för sitt arbetsområde och kunder. Att känna att de kan vara med och påverka är viktig för deras engagemang och välbefinnande har det visat sig.

Städkvalitet

Vi använder oss av städmaterial av hög kvalitet för att uppnå bästa rengöringsresultat samt lägsta miljöbelastning. Materialkännedom och kemikaliers påverkan på olika material är saker som är självklara för oss. Städning är inte bara att göra rent, med rätt metoder, rätt rengöringsmedel vårdar och underhåller man tex golvmaterial.

Vi har ett eget cirkulationssystem där vi tvättar och preparerar städmaterial dagligen, med detta uppnås alltid nytt fräscht städmaterial vid varje städtillfälle. Vi arbetar med moderna och effektiva metoder, anpassade efter varje städobjekts speciella krav.

Vår personal är utbildade enligt SRY:s krav, kraven omfattar bla kunskaper om material, kemi, miljöbelastning, ergonomi mm.

Kontakta oss

Vill ni veta vad vi kan göra för er? kontakta oss för en kostnadsfri offert.